lør08292015

Last update12:44:34

  Fajr 04:31 Soloppg. 06:02 | Dhuhr 13:28 | Asr 17:05 | Maghrib 20:33 | Isha 21:53 Månedsvisning

Back Om oss Om oss Hvorfor bruke tid her

Hvorfor bruke tid her

Informasjonen på denne nettsiden er veldig nyttig for både muslimer og ikke-muslimer. En del ikke-muslimer har ganske mange misoppfatninger om Islam. Hvis du er muslim vil denne siden nytte deg ved at du enklere kan videreformidle budskapet om Islam til dine ikke-muslimske venner. Er du ikke muslim vil du InshaAllah (hvis Gud vil) få svar på de fleste av dine misoppfatninger om Islam.

1.   Positivt om Islam er ikke alltid nok
Når en ikke-muslim blir fortalt om alle de positive sidene ved Islam vil det som oftest ikke tilfredsstille vedkommende. Det som hindrer mange ikke-muslimer i å akseptere Islam er nettopp disse missoppfatningene de besitter. Ofte er det derfor lite nyttig å presentere en rekke positive ting om Islam, før disse misoppfatningene er oppklart. Det kan godt være at vedkommende er enig i alle de gode tingene ved Islam, men vedkommende vil allikevel ha i sitt hode at muslimer er det samme folket som mener det er greit med flerkoneri, muslimer undertrykker kvinner ved å holde dem bak slør, muslimer er fundamentalister, ekstremister osv.

2.   Viktig med klarering
Vi i Islam Net mener derfor at det først og fremst er viktig å få klarhet i de mest vanligste misoppfatningene om Islam. Vi foretrekker å spørre ikke-muslimer på forhånd, hva de mener er galt med Islam. Med den begrensede kunnskapen de har, uavhengig av om den er riktig eller feil, og fra hvilken som helst kilde det måtte være, oppfordrer vi alle til å være ærlige og åpne. Vi takler all slags kritikk om vår religion. Av erfaring vet vi at det er som regel de samme spørsmålene som blir gjentatt. Er du ikke muslim vil du forhåpentligvis få svar på disse spørsmålene / misoppfatningene du har om fredens religion, Islam.

3.   Logiske svar kan overbevise de fleste
De vanligste spørsmålene om Islam kan bli besvart med begrunnelse, fornuft og logikk. De fleste ikke-muslimer vil bli overbevist med disse svarene. Hvis en muslim memorerer eller bare husker disse svarene, vil han InshaAllah lykkes. Om han ikke klarer å overbevise sine ikke-muslimske venner til hele sannheten om Islam, vil han i det minste fjerne misoppfatningene og de negative tankene de har om religionen. Svært få ikke-muslimer kan motargumentere disse svarene, hvor ytterligere informasjon kan være nødvendig for å motbevise dem.

You are now being logged in using your Facebook credentials