fbpx

Hvordan mitt indre ledet meg til islam Spesial

Mennesker har gjennom alle årtider blitt påvirket av samfunnet og menneskene rundt dem. Det er de menneskene som forteller oss hva vi skal gjøre og hvorfor vi gjør det. De er rundt oss og er ikke til å unngå, men det finnes de av oss som hører på hjertets hvisking fremfor samfunnets skrik.

Les mer

Fra biblioteket til islam Spesial

Total frihet gir et slags tomrom. Et rom som ikke lar seg fylle, selv med gode intensjoner …. På mitt lille brune brokadeteppe syntes livet fullendt, verden var perfekt. Den verden som før hadde vært så tung og dunkel var med ett klar og lysende! Så Gud er virkelig her, tenkte jeg.

Les mer

Far og datter fant islam Spesial

Jeg (datteren) trodde på fest og moro, men 11. september skapte en nysgjerrighet i meg som senere ledet meg til å underordne meg selv til Allah – universets Skaper. Moren min, som jeg trodde ville ta til seg budskapet, var lukket når det kom til islam, men faren min begynte å bli mer og mer interessert og aksepterte til slutt han også. Jeg (faren) har nå følelsen av at mitt liv er blitt rikere og har fått en ny mening.

Les mer

Søken etter å fylle tomrommet i hjertet Spesial

Jeg har lenge slitt med å «finne meg selv», hvem jeg var, og hvor jeg hørte til. Jeg har alltid vært åpen for ting, alltid vært fordomsfri, så mye som mulig. Jeg har behandlet alle mennesker likt, uansett etnisitet eller religion, men visste ikke hvor jeg selv hørte til. Det manglet noe i hjertet mitt. Det var et tomrom der, og jeg lette etter noe å fylle det med. Jeg visste at det fantes en Gud, men det var ikke nok å bare tro på Gud. Jeg vil gjerne dele med dere min historie om hvordan jeg fant det som skulle fylle tomrommet i hjertet mitt. Hvordan jeg fant Guds sanne religion; islam.

Les mer

Meningen med livet mitt Spesial

Det materialistiske har fått stor plass i livene våre, ting vi tror vi ikke klarer oss uten. Dette har ført til at vi har mistet litt av det som får oss til å søke inn i oss selv, på hva som er vår oppgave med livet. Dagene våre går; vi skal på skole, jobb og trening, vi skal spise og sove. Vi må jobbe hardt for å tjene penger til mat, klær og hus. Og ikke bare det, vi skal også helst ha bil, flatskjerm, penger til kino og til den nyeste i-poden. Vi har hoder som er så opptatte av disse ting, at det fører til at folk blir litt oppgitte, og lei av livet. Man spør seg selv, hva er meningen med dette livet? Hva er meningen med et menneskeliv?

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger