fbpx

Bli skribent hos Islam Net

Bli skribent hos Islam Net

Vi er på søken etter muslimer som vil være aktive i å skrive kronikker relatert til samfunnsdebatten om islam i Norge, eller artikler som generelt omhandler islam og muslimer.

Hvorfor dette er noe for deg

Hadde det ikke vært flott å bruke sin tid og egenskaper til et arbeid som gir personlig tilfredsstillelse samtidig som man gjør noe for andre og tilfredsstiller Allah? I et balansert liv vil man ved siden av jobben eller studiene kunne klare å sette av tid for å jobbe for Allahs religion. Hvis man ikke klarer det, hvilken verdi har denne utdannelsen, studiene og skolen som du har slitt deg gjennom i årevis? Vi vil gi deg muligheten til å bruke din verdslige kompetanse innen den jobben som Allah beskriver som den aller beste.

Profeten (fred være med ham) sa: «Den av dere som ser noe ondt bør endre det med sin hånd. Og hvis han ikke er i stand til å gjøre det, så bør han gjøre det med sin tunge. Og hvis han ikke er i stand til å gjøre det, så bør han (avsky) det med sitt hjerte. Og det er den svakeste (formen for) tro.»1 Vi lever i et samfunn hvor man kan utgjøre en stor forskjell ved å ytre seg på en konstruktiv og saklig måte. Ikke vær av de som har den svakeste formen for tro fordi de ikke ytrer seg når de ser urett og ondskap. Vær heller av de som ved handling og ord prøver å gjøre en forskjell.

Hva går oppgaven ut på

Vi søker skribenter som har et ønske om å bruke sine kvalifikasjoner for islam. Vi er først og fremst interessert i to typer artikler, men er åpne for andre forslag.

Den ene typen artikler er kronikker relatert til samfunnsdebatten om islam i Norge. Hvis dette er noe du har kompetanse og ønsker å bidra med, vil du bli en del av et team som jobber med dette i felleskap.

Den andre typen artikler er dagsaktuelle artikler som er relatert til islam. Dette er en kategori hvor det er fleksibilitet. 

Egenskaper du bør ha

  • Tidligere erfaring eller utdanning i journalistikk (vektlegges).
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne.
  • Smart og med evne til å trekke logiske konklusjoner.
  • Oppdatert på hva som skjer i samfunnet.
  • Grunnleggende kunnskap om islam.
  • Praktiserende muslim som ber fem ganger om dagen. 
  • Ryddig og systematisk.
  • Selvstendig nok til å jobbe og produsere tekst på egenhånd.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg

Fields marked with * are required

1 Berettet av Muslim ibn al-Hajjaj an-Naisaboori, Sahih Muslim, bok 1 hadith 79, sunnah.com, Web, 23. desember 2015. <http://sunnah.com/muslim/1/84>.

Sist redigertmandag, 28 mars 2016 10:56
Tilbake til toppen
0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger