fbpx

Bli bøssebærer for å samle inn penger for dawah

Bli bøssebærer for å samle inn penger for dawah

Islam Net er på søken etter brødre og søstre som ønsker å se veksten av islamske aktiviteter og som vil styrke den norske ummah, og dermed ønsker å bruke et par timer i uken til å gå med bøsse for å samle inn penger for dawah.

Hvorfor dette er noe for deg

Livet er kort, og tiden flyr. Vi alle er opptatt med å bygge våre karrierer og liv. Svært få av oss reflekterer over islam og muslimenes fremtid i Norge. Kun gjennom dawah og tarbiyah vil vi som et muslimsk samfunn klare å opprettholde iman i den kommende generasjonen av norske muslimer. Men for at dawahen skal kunne utvikle seg og klare å holde opp med den moderne verdens standarder til informasjonsformidling, trengs det store ressurser, både økonomiske og menneskelige.

En suksessfull muslim balanserer sitt fokus på det han eller hun trenger å gjøre av verdslige affærer, og det vedkommende gjør for sin akhirah. Vi bruker mye tid på ting av verdslig karakter, men ikke nok tid på ting som leder oss til at vårt evige oppholdssted blir Jannah.

Hvis du engasjerer deg som en aktiv bøssebærer for Islam Net, så vil du få belønning for alt du samler inn av penger, og alt det gode som vil komme som et resultat av disse pengene. Du blir selve drivkraften bak våre dawah-prosjekter og utviklingen av islam i Norge. Belønningen for det kan ikke beskrives med ord, den vil du først se den dagen du møter Allah og dine gjerninger blir bragt frem for regnskap.

Hva går oppgaven ut på

Vi søker etter brødre og søstre som ønsker å bidra med å samle inn penger for dawah. Man vil få utdelt bøsse som man kan samle med når man har tid gjennom uken, og aller helst etter fredagsbønnen et lite stykke unna den moskeen man ber i. De innsamlede donasjonene må leveres ukentlig til vårt kontor i sentrum.

Dersom du ikke har mulighet til å gå med bøsse, men fortsatt ønsker å bidra, så kan du gjøre det ved å oppfordre familie og venner, privat og gjennom sosiale medier, til å donere til vårt arbeid via vippsnummer 44544.

Egenskaper du må ha

  • Man må være praktiserende muslim som ber fem ganger om dagen.
  • Man må være utadvendt og ikke sjenert for å spørre om donasjoner.
  • Man må være klar til å streve for å utvikle seg til å bli en bedre muslim og tilbeder av Allah.
  • Man må ha stå på vilje og et sterkt ønske å tjene Allah gjennom sitt bidrag.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg

Fields marked with * are required

Sist redigertfredag, 20 april 2018 17:55
Tilbake til toppen
0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger