fbpx

Muslimer ut i arbeid

Muslimer ut i arbeid

Er du på søken etter jobb, men synes det er vanskelig å finne noe passende? Muslimer ut i arbeid er en plattform som er her for å hjelpe deg.

Som muslim er det ikke alltid like lett å få seg jobb. I tillegg til at det er vanskelig å bl.a. bli akseptert med et muslimsk utseende, behov for bønnepauser og fri for fredagsbønn, er det mange yrker som strider med islamske prinsipper. Muslimer ut i arbeid er en Facebook-gruppe som er til for å hjelpe muslimer med å få jobb uten å måtte gjøre kompromiss med det obligatoriske i islam.

Gå til Muslimer ut i arbeid

Mer i denne kategorien « Boligmarked for muslimer
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger