fbpx

Konvertitt – Guide for nye muslimer Spesial

Konvertitt – Guide for nye muslimer

Det er stadig noen som finner meningen med livet og vender seg til islam. Hvis du er ny muslim eller kjenner noen nye muslimer er dette stedet for deg.

Konvertitt er et konsept for å gi veiledning, omsorg og støtte til nye muslimer. Konvertitt sender ut konvertittpakker til nye muslimer fra hele landet. Konvertitt holder periodevis separate introduksjonskurs om islam for kvinner og menn. Gjennom nettsiden til Konvertitt kan man lære å be, få tilgang til videokurs og veiledning. Et pågående prosjekt er å produsere en komplett norsk guide i bok- og nettform for nye muslimer.

Gå til Konvertitt

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger