fbpx

How to prove the existence God - Mohammed Hijab Dawah workshop

How to prove the existence God - Mohammed Hijab Dawah workshop

Ateisme er en av de store utfordringene unge muslimer møter på i nyere tid. Mange muslimer tenker på ateisme som noe vitenskapelig og vanskelig å forholde seg til hva gjelder dawah. Mange har til og med venner og nære som ikke tror på Gud, og sliter med å overbevise dem om at Gud eksisterer.

Islam Net og DawahSkolen inviterer derfor til et heldagskurs i dawah til ateister den 27. oktober.
 
Kurset dreier seg om hvordan man kan bevise at det må eksistere en Skaper. Det vil være på et avansert nivå, men også nyttig for nybegynnere. Kurset vil holdes av den verdenskjente foredragsholderen og debattanten Mohammed Hijab, forfatter av bestselgeren på Amazon "Kalam Cosmological Arguments".
 
Dette er et viktig tema som alle muslimer - unge som eldre - i Vesten i dag bør ha kjennskap til. Inviter venner, og ta med skrivesaker!
Kurset finner sted på Grorud samfunnshus, Gårdsveien 6, 0952 Oslo.

Det er veldig begrenset med plasser, bestill billett med en gang via vipps 44544!

Eventen på Facebook

Sist redigerttirsdag, 01 oktober 2019 07:10
Mer i denne kategorien « World Dawah Mission | Norway 2016
Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger