fbpx

Den skjulte siden av Profetens Ummah

Den skjulte siden av Profetens Ummah

I Allahs Navn, Den Barmhjertige, Den Nåderike. Det har vært en god del angrep mot Islam Net og de lærde som vi følger den siste tiden. Vi blir anklaget for å være en sekt, tilbe andre enn Allah Subhaanahu wa Ta’aala og mye mer. Vi tar oss inshaAllah ikke nær av slike anklagelser, og vi får inshaAllah vår rett i Akhirah imot alle de som har baksnakket oss, anklaget oss for Kufr, anklaget oss for å følge en sekt osv.

Ibn Baz og hans onde lærde

Det er viktig å få frem hva disse personene faktisk mener om Islam Net og konseptet av å følge lærde. En sentral person bak angrepene har vært Mohyeldeen Mohammad fra miljøet tilknyttet gruppen som kaller seg «Profetens Ummah». Praktiserende muslimer har stor respekt for lærde som Shaykh Bin Baz, selv om man ikke må være enig i alt en konkret lærde mener. Men Mohyeldeen Mohammad derimot poster det følgende på Facebook om Shaykhen:

(23. oktober 2013)

Mohyeldeen Mohammad mener at Shaykh Ibn Baz og hans «gjeng» er de onde kongenes lærde. Det er meget alvorlig å forhåne Ulama på denne måten og forkaste dem slik. Han kommenterer videre under posten at dette er Haqq, sannheten. Dette er et sitat fra nåværende Al-Qaida leder Ayman al-Dhawahiri. Ifølge al-Qaida lederen og Mohyeldeen Mohammad er det altså den store sannheten at, Shaykh Ibn Baaz og hans «gjeng» er de onde kongenes lærde. Det kommer klart frem at lærde er sterk kritisert og forhånet av Mohyeldeen Mohammad. Det gjøres også klart at folk vil bli sinte av slike nedverdigende ord som er brukt mot Ulama, men det er bare bra mener Mohyeldeen, for da kan de skille ut og kvitte seg med forfalskerne og hyklerne. Hvem er det de referer til som forfalskerne og hyklerne? Det er de som følger lærde fremfor Mohyeldeen, Al-Qaida og deres likesinnede. Store deler av den muslimske Ummah som følger lærde er ifølge Mohyeldeen forfalskere og hyklere.

Islam Net er en villedet sekt?

Videre anklaget han Islam Net for flere ting:

(23. oktober 2013)

Mohyeldeen Mohammad uttrykker sin glede over at noen andre enn han selv endelig deler hans syn om at Islam Net følger en villedet sekt som må advares mot! Han anklager oss for å være tilhenger av Murji’ah sekten og sier at vi er nesten like farlige som Shee’ah. Han gjør så Dua’a til Allah om å ødelegge alle villedede sekter, og han anser Islam Net som en villedet sekt, med andre ord gjør han Dua’a til Allah om å ødelegge Islam Net. Hva vil det egentlig si å være en sekt? Ifølge Tirmidhi Hadith nr. 171, er Profeten (fvmh) rapportert å ha sagt:

«… ‘Hvis Israels folk ble fragmentert i 72 sekter, vil min ummah (det muslimske samfunn) bli fragmentert i 73 sekter, og alle av dem vil ende i Helvetes ild unntatt én sekt.’ Ledsagerne spurte Allahs budbringer hvilken gruppe vil det være. Til det svarte han: ‘Det er den som jeg og mine ledsagere tilhører.’»
[Tirmidhi 171]

Profeten (fvmh) sa at alle sekter utenom den ene riktige veien vil ende i helvete, og Mohyeldeen sier at vi er en av sektene som går til helvete. Dvs. at den store massen av muslimer som alhamdulillah har samme forståelse av islam som oss, vil være av en av sektene som går til helvete ifølge Mohyeldeen. Allah – Den Rettferdige – vil vise på Dommedagen om Mohyeldeens ord var sanne eller ei.

Videre sier han at vi prøver å tilfredsstille Kuffar og lure muslimer med en rekke andre anklagelser. Til sist sier han at de han henviste til var Shaykh Dr. Haitham al-Haddad og Shaykh Abu Usamah at-Thahabi. Det er ingen tvil om at dette er hårreisende kommentarer, men er vi i Islam Net sjokkerte over den slags oppførsel fra Mohyeldeen Mohammad? Man skulle tro det, men det er vi ikke. Vedkommende har holdt dette inni seg ganske lenge, han har holdt det i skjul og ikke promotert slikt offentlig… på en stund. Nå som han fikk en mulighet og så støtte blant noen andre enn han selv, grep han muligheten.

Onde lærde som tjenestegjør kuffar og shaytan?

Dette er dog ikke noe nytt, Mohyeldeen Mohammad har sagt verre ting på Facebook tidligere for noen år siden, som kanskje de fleste har glemt:

«…hvordan kan dere ellers invitere personer som tjenestegjør kuffar og propegerer CIA-Islam til ungdommen?» [Mohyeldeen Mohammad, 5. juni 2010 kl. 18:08]

«IslamNet inviterer, og har invitert talere som nekter obligasjonen av Jihad og som er tjenere av kuffar i sine manahej, uvitende om faktumet om at dems manhaj tjenestegjør shaytan og vesten i å skille Islam fra det politiske. Vi gjør ikke takfeer på disse "ulama" fordi de er juhhal, nyttige idioter for kuffar, uvitende om at de jobber for dems agenda. Måtte Allah veilede dem.» [Mohyeldeen Mohammad, 5. juni 2010 kl. 18:58]

Mohyeldeen sa at Islam Net inviterer folk som tjenestegjør kuffar og propogerer CIA-Islam til ungdommen. Betyr dette at han anklager de lærde og du’at vi invitere for å være kjøpt av ikke-troende? Mohyeldeen sier at de foredragsholderne vi henter som f.eks. de på Peace Conference Scandinavia, nekter obligasjonen av Jihad, og ikke bare det, men er tjenere av Kuffar! Han sier også at våre fordragsholdere som f.eks. Shaykh Hussain Yee, Sh. Dr. Bilal Philips, Sh. Dr. Ali Muhammad Salah, Abdur-Raheem Green, Yusuf Estes osv. tjenestegjør Shaytaan, er juhhal, og nyttige idioter for kuffar. Navnene på foredragsholdere som er sitert er basert på de personene som hadde vært våre foredragsholdere på den tiden Mohyeldeen Mohammad skrev dette.

Ødela khilafah, splittet muslimene og løpehunder av kuffar?

«IslamNet entusiaster; Hva godt har deres forkastelige fitna-sekt gjort for Ummat Muhammad, sallalahu alayhi wa sallam? Deres sekt ødela khilafah, deres sekt splittet muslimene, deres sekt sprer fitnah og hat mellom muslimene, deres sekt er løpehunder for kuffar og ønsker å se alle muslimer underkaste seg for kuffar. Jeg lurer på hvordan følgere av denne jadidiyyah sekten skal svare for seg på Dommedagen.» [Mohyeldeen Mohammad, 5. juni 2010 kl. 19:51]

Mohyeldeen kalte Islam Net for en forkastelig fitnah sekt, og at denne sekten ødela khilafah, splittet muslimer, at denne sekten sprer fitnah og hat blant muslimer, og at denne sekten er «løpehunder for kuffar og ønsker at alle muslimer skal underkaste seg for kuffar». Dette er så grove og motbydelige anklagelser at man blir kvalm av å lese hva denne personen har inni seg. Alt han sier er ren fabrikasjon og Allah vil vise sannheten på yawm al-qiyamah. Tenker man litt logisk over det, ser man også hvem som virkelig tjenestegjør islams fiender. Hva er det islams fiender begrunner sine angrep mot muslimske land med? Hvem er det som skaper ekstremt hat mot muslimer i Norge? Hvem er det som er årsaken til at islam-fiendtlige partier får flere stemmer og kommer i regjering? Hvem er det som er årsaken til at islams fiender gjør livet hardt for muslimer ved å f.eks. forby bønnerom og niqab på skoler? Hvem er det som har gjort islam til samfunnets fiende så samfunnet har skapt vanskeligheter for muslimer? Hvis noen er kjøpt av islams fiender, er det de som kaller folket til islam som er kjøpt, eller er det de som har et ønske om å utrydde Islam Nets da’wah og skaper et fiende-bilde av islam i samfunnet så islams fiender kan legitimere sine korstog mot muslimske land og innstramme forholdene for muslimer i Vesten? Dette er kun spørsmål og ingen anklagelser, man kan selv reflektere over det. Det er verdt å reflektere over historien om Morten Storm som konverterte til islam og ble en tilhenger av samme ideologi som Mohyeldeen. Han pleide å oppfordre ungdommer til terror gjennom en av moskeene i Danmark1, slik som Mohyeldeen også hyller terror. Senere fant man ut at han var kjøpt og betalt av CIA og var mannen som fikk Anwar al-Awlaki drept! Storm var så inn i denne ideologien at han kom i direkte kontakt og ble betrodd og alliert av selveste Anwar al-Awlaki. Ingen kunne tenke seg at han var en CIA agent, selv ikke Awlaki som trolig var av de aller mest forsiktige i å velge hvem som kan betros. Vi sier ikke at Mohyeldeen er kjøpt av islams fiender slik han sier om oss. Det eneste vi sier er at hvis en av oss faktisk er det, kan man selv reflektere over hvem oss som har karakteristikkene av å være det.

«… Er det Quran og Sunnah å avsette og ødelegge khilafah og samarbeide med kuffar i å drepe muslimer?» [Mohyeldeen Mohammad, 5. juni 2010 kl. 20:10]

Han anklaget Islam Net eller lærde for å avsette khilafah og samarbeide med kuffar i å drepe muslimer. Vi har selvsagt aldri støttet fjerningen av khilafah og samarbeidet med islams fiender i å drepe muslimer. Som nevnt, kan man selv reflektere over hvordan islams fiender legitimerer sine kriger mot muslimske land. De begrunner det neppe med at muslimer gjør da’wah som oss, de begrunner det med enkelte personers terrorhandlinger som Mohyeldeen Mohammed har vist offentlig støtte til. Etter terrorangrepet 22. juli 2011 skrev Mohyeldeen offentlig på facebook at muslimer ikke kunne ta avstand fra denne terrorhandlingen hvor 77 uskyldige ungdommer inkludert kvinner og barn, ble brutalt drept! Da han skrev dette var det uklart om hvem som stod bak. Hvis det var muslimer som stod bak, kunne man ikke ta avstand fra det ifølge Mohyeldeen. I tillegg støttet han nylig terrorangrepet på kjøpesenteret i Nairobi hvor flere titalls uskyldige ble massakrert. Hva blir resultatet av slik terrorisme? Flere invasjoner i muslimske land i navnet av «krigen mot terror». Så man kan jo spørre seg selv hvem som virkelig «samarbeider med kuffar i å drepe muslimer?»

Ville drepe Dr. Zakir Naik

For en stund siden skrev Mohyeldeen Mohammad på facebook at noen burde skutt Dr. Zakir Naik på scenen fordi Shaykhen ga et svar på et spørsmål om jihad som Mohyeldeen ikke likte. Dr. Zakir Naik, mashaAllah, er en av de som har styrket islams da’wah aller mest i nyere tid. Flere hundre millioner av mennesker har fått vite om islam gjennom Shaykhens arbeid for islam. Her kommer en person og gjør blodet halal til en muslim, og ikke en hvem som helst muslim, en muslim som er kilden til at flere hundre millioner av mennesker har fått vite om islam. Og denne personen blir priset av enkelte som om han skulle være en som har gjort noe stort for islam. Allah er vitne til hvem som virkelig er de som gjør nytte for islam og hvem som skader islam.

LES OGSÅ: -  De erklærte meg kafir

Kilden til hatet

Mohyeldeen Mohammad har et ekstremt hat imot Islam Net og de lærde vi følger. Det er fordi Ulama ikke støtter terrorisme mot uskyldige kvinner og barn, som i Mohyeldeens verden er «jihad». Hva er kilden til dette hatet? Er det slik at Mohyeldeen Mohammad har kommet opp med dette selv? Det er faktisk flere folk som han anser som lærde som har inspirert han til å hate ekte lærde. Han har nylig postet på sin Facebook profil:

(23. oktober 2013)

Vi kan se her at han kaller Shaykh Ibn Baaz og de andre Ulama fra Saudi-Arabia for onde lærde. Kilden hans for dette kommer også godt frem, Abu Qatadah. Abu Qatadah snakker nedlatende om lærde videoen som er postet.

Er Tawfiiq uvitne om hvem som er folk av kunnskap?

De fleste er kjent med at Tawfiiq moskeen med Dr. Ali M. Salah som imam, anser Sh. Abu Usamah at-Thahabi som en mann av kunnskap, for de inviterte han tross alt til Norge for å holde en rekke foredrag i moskeen. Det er vel å merke at facebook gruppen Tawfiiq Youth og moskeen Tawfiiq ikke er det samme. Gruppen på facebook og dens innhold er ikke anerkjent av moskeens ledelse og imam. En av fb-gruppens administratorer sa til oss direkte at moskeen ikke har noe med gruppen å gjøre og at ordet «Tawfiiq» i «Tawfiiq Youth» ikke refererer til moskeen, men kun til det arabiske ordet «Tawfiiq». En av de som deler samme ideologi som Profetens Ummah skrev nylig om Tawfiiq moskeens gjest Sh. Abu Usamah: «...jeg kjenner Abu Usamah fra hans doros, Små barn på 13 ler av at han ikke kan lese Quran ordentlig fra mushafen, det sier noe om hans kunnskap,... Jeg har mer enn det akhi, dette er bare småtteri.. Men en person av kunnskap og fatwah er han laaaaaaaaaaaaaangt ifra.» Man kan jo spørre seg selv; er det disse ungdommene som vet hvem som er folk av kunnskap, eller er det Tawfiiq moskeen med Shaykh Dr. Ali M. Salah i spissen?

Profetens Ummah beskylder Islam Net for shirk

Denne personen som kaller seg Abo Eyoub er administrator hos gruppen Profetens Ummah. Han kommer med flere anklagelser; at vi tjener penger i islams navn, at vi ikke bryr oss om Syria, Afghanistan, Pakistan osv. Selvsagt er dette ren propaganda. Vi tjener ingen penger i islams navn. Enhver krone vi samler brukes for Allahs sak. Vi har alhamdulillah bekymring for våre brødre og søstre i krigsrammede land. Bare fordi vi følger Ulama sine meninger om hva som er best måte å hjelpe muslimene på, betyr ikke det at vi ikke bryr oss! Den groveste anklagelsen er dog anklagelsen som erklærer Islam Net for å være avgudsdyrkere. Han beskylder Islam Net for å tilbe Ulama som Shaykh Haitham al-Haddad og Shaykh Saalih al-Fawzaan. Shaykh Haitham er en respektert lærd som bl.a. har studert under lærde som Shaykh Ibn Baaz, Shaykh Ibn Uthaymeen, Shaykh Ibn Jibreen, Shaykh Ibn Aqeel osv. Men tilber vi dem? Selvfølgelig ikke, vi er muslimer og tilber kun Allah. Det å tilbe Ulama er adressert av Allah Subhaanahu wa Ta’aala i Koranen hvor Han sier om en gruppe ikke-troende: «De har tatt deres lærde og munker som herrer ved siden av Allah» [Koranen 9:31] Anklagelsen fra Profetens Ummah sin administrator er så hard at den i praksis vil si at vi er frafalne og vantro.

Råd til de som snakker nedlatende om Ulama

Vi ønsker å gi et råd til alle som snakker nedlatende om Ulama og baksnakker dem: Husk at de lærdes kjøtt er giftig! Dere skader ikke lærde ved å baksnakke og sverte dem, dere skader kun dere selv. Husk deres egen posisjon og vær ydmyk, kanskje dere ikke engang var praktiserende muslimer for noen år siden, og dere skal komme å sverte store lærde fra vår tid som har viet sine liv for islam? Og dere skal snakke nedlatende om dem? Vi ønsker godt for dere alle, vi ønsker at dere blir veiledet til å følge Ulama og ikke forkaste dem. Vi ber Allah, Den Allmektige, om å veilede dere til å respektere de som dere ikke når en millimemeter engang i kunnskap, og til den korrekte forståelse av islam. Ameen ya Rabb.

«Og vit min bror... at kjøttet av den lærde er giftig. Og Allahs skikk av å fjerne tildekningene fra dem som søker å nedsette dem er velkjent. Dette er fordi å angripe dem i saker som de er fri fra, er virkelig en fryktelig sak. Å omringe deres rykte med løgner og fabrikasjoner er ufruktbar jord, og å differensiere seg fra dem som Allah har valgt blant dem for å spre kunnskapen, er en vanærende karakteristisk.» [Ibn Asaakir, Tabyeen Kadhib Al-Muftaree, s.28]

Råd til de som sympatiserer med følgere av denne ideologien

Til sist ønsker vi å gi et råd til alle muslimer som ser opp til; gruppen som kaller seg Profetens Ummah, de som har samme holdninger som dem, og de som tillater slike folk å spre sin forvridde forståelse av islam og jihad på sine facebook grupper. Legg merke til at det er ikke kun snakk om gruppen som kaller seg Profetens Ummah, det er snakk om alle som følger den samme eller lignende ideologi og alle som tillater dem å promotere sin ideologi på sine plattformer. Man bør holde seg unna alle slike folk fordi de fører folk til villedelse. Det starter med at man er med dem pga. nysgjerrighet, man vil praktisere islam og disse gruppene ser veldig praktiserende ut, men så fører det til at man får sympati for dem og før man vet ordet av det, har man forkastet islams lærde, hyller terror og følger denne ideologien blindt.

LES OGSÅ: - De erklærte meg kafir


Etter denne artikkelen har «Profetens Ummah» og Mohyeldeen kommet med hvert sitt tilsvar som er besvart her: «Profetens Ummah skyter seg selv i foten»


1 NRK: Hevder dansk agent oppildnet muslimer til terror: http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8351296 (oppsøkt 24.11.13)

Tilbake til toppen

FÅ MASSIV AJR VED Å BLI FAST GIVER HOS ISLAM NET

Liker du arbeidet vi gjør? Vil du ha ajr for dawah som når flere MILLIONER gjennom våre sosiale medier? Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitettsenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

 

JA, ØNSKER Å TA DEL I DENNE BELØNNINGEN!

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Trykk på knappene under for å følge oss. Du vil ikke angre!

0
Delinger